Ga naar de inhoud

Wilt u beter wifi door heel het huis?

U kent het wel, u bent bijvoorbeeld een film aan het kijken in de tuin of op zolder, valt de wifi eruit omdat het signaal te zwak is. Ik begrijp dat dit heel vervelend is en daarom help ik u graag om dit probleem op te lossen. Ik zorg ervoor dat in heel uw huis een goed stabiel wifi netwerk is. Ook is het mogelijk om voor vaste apparatuur een vaste internetverbinding te regelen via een internetkabel. 

Hoe ga ik te werk?

Stap 1

Afspraak maken

U neemt contact met mij op via telefoon, e-mail, Whatsapp of het contactformulier en dan maken we samen een afspraak.

Stap 2

Probleem onderzoeken

Op de afgesproken tijd kom ik bij u langs om onderzoek te doen naar het probleem. Dit betekent dat ik een aantal testen zal uitvoeren om het wifi netwerk in kaart te brengen.

Stap 3

Plan van aanpak maken

Na het testen zal ik een plan van aanpak maken aan de hand van uw wensen. Ik zal u uitleggen wat ik ga doen en een prijsopgave maken.

Stap 4

Uw probleem oplossen

Nadat u akkoord bent gegaan met het plan van aanpak zal ik beginnen met het oplossen van uw probleem. Dit kan dezelfde dag zijn of tijdens een volgende afspraak indien er producten besteld moeten worden.

Stap 1

Afspraak maken

U neemt contact met mij op via telefoon, e-mail, Whatsapp of het contactformulier en dan maken we samen een afspraak.

Stap 2

Probleem onderzoeken

Op de afgesproken tijd kom ik bij u langs om onderzoek te doen naar het probleem. Dit betekent dat ik een aantal testen zal uitvoeren om het wifi netwerk in kaart te brengen.

Stap 3

Plan van aanpak maken

Na het testen zal ik een plan van aanpak maken aan de hand van uw wensen. Ik zal u uitleggen wat ik ga doen en een prijsopgave maken.

Stap 4

Uw probleem oplossen

Nadat u akkoord bent gegaan met het plan van aanpak zal ik beginnen met het oplossen van uw probleem. Dit kan dezelfde dag zijn of tijdens een volgende afspraak indien er producten besteld moeten worden.

Stap 1

Afspraak maken

U neemt contact met mij op via telefoon, e-mail, Whatsapp of het contactformulier en dan maken we samen een afspraak.

Stap 2

Probleem onderzoeken

Op de afgesproken tijd kom ik bij u langs om onderzoek te doen naar het probleem. Dit betekent dat ik een aantal testen zal uitvoeren om het wifi netwerk in kaart te brengen.

Stap 3

Plan van aanpak maken

Na het testen zal ik een plan van aanpak maken aan de hand van uw wensen. Ik zal u uitleggen wat ik ga doen en een prijsopgave maken.

Stap 4

Uw probleem oplossen

Nadat u akkoord bent gegaan met het plan van aanpak zal ik beginnen met het oplossen van uw probleem. Dit kan dezelfde dag zijn of tijdens een volgende afspraak indien er producten besteld moeten worden.

Waarom u voor Rafs-ICT kiest?

Goede producten

Ik koop de eventuele benodigde producten in bij mijn leveranciers. Hierdoor hebben de producten voor u goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook installeer ik de producten voor u zodat ze perfect staan ingesteld. Er wordt alleen gebruik gemaakt van betrouwbare fabrikanten en u heeft op elk product de wettelijke 2 jaar garantie.

Goedkoop uurtarief

Het uurtarief van Rafs-ICT is € 30 per uur. Deze prijs is inclusief btw. Ook reken ik geen voorrijkosten, maar wordt het eerste half uur altijd in rekening gebracht. Ook werkt Rafs-ICT met "geen oplossing is geen betaling" uitgezonderd het eerst halfuur.

Altijd goede Wifi na afloop

De installatie is pas echt geslaagd als de wifi sneller of stabieler is. Ik zal er daarom alles aan doen om ervoor te zorgen dat na afloop uw internet sneller of stabieler is. Mocht dit toch niet lukken dan betaalt u alleen voor het eerst halfuur.

Uw veligheid staat voorop

Veiligheid vind ik heel belangrijk en daarom zorg ik ervoor dat u ook goed beveiligd bent. Ik beveilig u wifi met de laatste beveiligingsstandaarden. Zo kunt u veilige van uw internet genieten.

Waar kom ik langs?

Ik help iedereen dit woonachtig is in Den Hoorn, Schipluiden, Maasland, Delft en het hele Westland. Bent u niet woonachtig in een van deze plaatsen, geen paniek. Op afspraak is namelijk meer mogelijk.

Binnen een week al snel internet

Het is mogelijk om binnen een week al te genieten van snel en stabiel wifi in heel uw huis. Ik kom altijd op de eerst volgende mogelijkheid bij u langs. Ook de eventuele producten worden snel geleverd.

Afspraak maken

    Ik ga akkoord met de algemene en privacy voorwaarden.