Ga naar de inhoud

Trage Laptop?

Ik kan u ook helpen om uw trage laptop tot wel 10x sneller te maken.  In de meeste (wat oudere) laptops zit nog een HDD (Harde Schrijf) ingebouwd. Deze HDD is een stuk trager dan een SSD (Solid state drive).  Door een SSD te installeren start uw laptop tot wel 10x sneller. Lees hieronder hoe ik te werk ga, wat de voordelen zijn en wat het zal gaan kosten.

Hoe ga ik te werk?

Stap 1

Afspraak maken

U neemt contact met mij op via telefoon, e-mail, Whatsapp of het contactformulier en dan maken we samen een afspraak.

Stap 2

Laptop ophalen

Op de afgesproken tijd kom ik bij u langs om de laptop op te halen. We maken dan meteen een afspraak voor het terugbrengen van de laptop

Stap 3

SSD in laptop plaatsen

Ik zal de SSD in uw laptop plaasten en al uw bestanden overzetten. Voordat ik alle bestanden overzet doe ik een gratis viruscheck zodat alleen bestanden die worden overgezet veilige zijn.

Stap 4

Laptop bij u thuis afgeleverd

Na het installeren van uw SSD in uw laptop zal ik de laptop getest en wel weer bij u afleveren op de afgesproken tijd.

Stap 1

Afspraak maken

U neemt contact met mij op via telefoon, e-mail, Whatsapp of het contactformulier en dan maken we samen een afspraak.

Stap 2

Laptop ophalen

Op de afgesproken tijd kom ik bij u langs om de laptop op te halen. We maken dan meteen een afspraak voor het terugbrengen van de laptop

Stap 3

SSD in laptop plaatsen

Ik zal de SSD in uw laptop plaasten en al uw bestanden overzetten. Voordat ik alle bestanden overzet doe ik een gratis viruscheck zodat alleen bestanden die worden overgezet veilige zijn.

Stap 4

Laptop bij u thuis afleveren

Na het installeren van uw SSD in uw laptop zal ik de laptop getest en wel weer bij u afleveren op de afgesproken tijd.

Stap 1

Afspraak maken

U neemt contact met mij op via telefoon, e-mail, Whatsapp of het contactformulier en dan maken we samen een afspraak.

Stap 2

Laptop ophalen

Op de afgesproken tijd kom ik bij u langs om de laptop op te halen. We maken dan meteen een afspraak voor het terugbrengen van de laptop

Stap 3

SSD in laptop plaatsen

Ik zal de SSD in uw laptop plaasten en al uw bestanden overzetten. Voordat ik alle bestanden overzet doe ik een gratis viruscheck zodat alleen bestanden die worden overgezet veilige zijn.

Stap 4

Laptop bij u thuis afleveren

Na het installeren van uw SSD in uw laptop zal ik de laptop getest en wel weer bij u afleveren op de afgesproken tijd.

Wat zijn de voordelen?

Overzetten van uw bestanden

Alle bestanden worden overgezet van uw oude harde schrijf naar uw nieuwe SSD, zo gaat er dus geen enkel bestand verloren. Windows blijft het gewoon doen en al uw overige programma's staan gewoon nog geinstalleerd.

Gratis haal- en brengservice

Ik kom uw laptop *gratis bij u ophalen en breng hem ook weer bij u thuis terug. Dit probeer ik binnen 24 uur te doen, zodat u snel weer verder kunt met waar u mee bezig was. *Dit geldt voor Midden-Delfland, Delft en Het Westland. Woont u hier buiten? neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Gratis virus check

Voordat ik al uw bestanden overzet naar uw nieuwe SSD, doe ik eerst een virus check. Dit doe ik om zeker te weten dat alleen goede bestanden op uw nieuwe ssd komen te staan en gelijk veilig gebruik kan maken van uw nieuwe SSD.

Extra externe harde schrijf

Als de harde schrijf uit uw laptop wordt gehaald is het mogelijk om deze omtebouwen naar een externe harde schrijf. Zo krijgt uw oude harde schrijf een tweede leven en u heeft meer ruimte om al uw foto's en bestanden te back-upen.

Voor hoeveel GB gaat u?

120 GB

109,99

120 GB is genoeg voor een laptop die alleen voor internet gebruikt wordt. Niet bedoel om veel bestanden op te slaan

240 GB

120,99

240 GB is voor de meeste laptops voldoende zolang u maar weining foto’s en video op uw laptop bewaard.

Aanbevolen

480 GB

138,99

480 GB is wat ik zou aanraden, het is genoeg om al uw foto’s, video’s en bestanden op te zetten en het is zeker handig voor de toekomst.

Afspraak maken

    Ik ga akkoord met de algemene en privacy voorwaarden.