Ga naar de inhoud

Antivirus van ESET

Rafs-ICT is een partner van ESET. Dit bekent dat ik voor u een goede antivirus voor uw computer of telefoon kan regelen. Lees hieronder de voordelen van het hebben van een antivirus.

Waarom ik een antivirus aanraad

Veilig online Bankieren

Online bankzaken regelen is niet meer weg te denken deze tijd, maar dat moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Met ESET Internet Security is je browser beveilig zodat u veilig en gemakkelijk uw bankzaken kan regelen.

Veilig online winkelen

Steeds vaker kopen we onze spullen via het internet, maar dit moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Met ESET Internet Security is je browser beveilig zodat je veilig en gemakkelijk bij verschillende webshop uw spullen kunt kopen.

Nooit meer wachtwoorden onthouden

Voor alles is een wachtwoord nodig en om uw wachtwoorden veilig te houden gebruikt u natuurlijk verschillende wachtwoorden. Het grootse nadeel van verschillende wachtwoorden is dat u deze niet allemaal kan onthouden. Niet meer nodig, want met ESET Smart Security Premium kunt u al uw wachtwoorden veilig opslaan.

Bescherming tegen virussen

Een virus op je computer krijgen is natuurlijk iets wat niemand wil. Maar het kan bij iedereen gebeuren. Gelukkig is het mogelijk om uzelf hiervoor beter te beschermen. Namelijk met ESET NOD32 Antivirus. Hiermee zet je een extra slot op uw computer zodat u beter beschermd bent.

Voordelige prijs

U kunt al een jaar bescherming krijgen voor €30,- incl. BTW. Voor €15,- incl. BTW kan ik de antivirus voor installeren zodat u zeker weet dat alles goed beschermd is. Ik geef u dan ook gelijk een duidelijk uitleg.

Altijd snel antwoord op uw vragen

Als u een antivirus pakket afneemt via Rafs-ICT, ben ik u contactpersson. Het voordeel hiervan is dat ik snel al uw vragen kan beantwoorden en u gemakkelijk kan helpen bij eventuele problemen.

Bestel hier uw ESET licentie

ESET eerst uitproberen?

Wilt u eerste ESET uitproberen, download dan hieronder de Trial en installeer uw pakket naar keuze. U kunt nu een maand ESET gratis gebruiken om te zien of ESET wat voor u is.